Ιστορική Διαδρομή

Η ιστορία της εταιρείας μας ξεκινάει από το 1972, όπου ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με την σχεδίαση και κατασκευή Ηλεκτρικών πινάκων Χαμηλής και Μέσης Τάσης για οικίες και βιομηχανίες. Η λειτουργία αυτή συνεχίστηκε επιτυχημένα μέχρι το 1993, όπου αναλάβαμε το πρώτο μας Βιομηχανικό Έργο. Από τότε, είχαμε μια δυναμική πορεία στο χώρο ολοκληρωμένων εγκαταστάσεων σε Βιομηχανικά Κτίρια, Φαρμακοβιομηχανίες και Αποθήκες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ανοίξαμε νέο κεφάλαιο στην εταιρεία μας, όταν αναλάβαμε τα πρώτα μας έργα στον ενεργειακό γίγαντα που λέγεται ΔΕΗ Α.Ε. Παραμένοντας υπεύθυνοι και πιστοί στον ρόλο μας από τότε μέχρι και σήμερα, έχουμε καταφέρει να φέρουμε εις πέρας ακόμα και τα πιο απαιτητικά ενεργειακά και βιομηχανικά έργα. Με ανθρώπους που μας επιλέγουνε, προσπαθούμε να χτίζουμε σχέσεις πραγματικής και ειλικρινούς εμπιστοσύνης.

50 χρόνια υπηρετούμε τον ενεργειακό κλάδο της Ελλάδας

Όλα αυτά τα χρόνια με δικές μας μελέτες, σχέδια και κατασκευές από δικούς μας ανθρώπους βάζουμε το λιθαράκι μας στην Ελληνική επιχειρηματικότητα και ευρηματικότητα.